Workshop Keum-Boo

'Specialisatie voor gevorderden en professionals'

Data workshops “Keum-Boo”

Zondag 15 maart 2020
Op locatie bij Sarah Kobak te Zaandijk .

Zondag 19 april 2020

Op locatie Oude molstraat 9 te Den Haag. In de winkel dus!

 

Informeer naar de beschikbaarheid en schrijf in via de betreffende websites.

Deze Workshops organiseer ik voor gevorderden en professionele goudsmeden. In een groep van 4 deelnemers krijg je in 1 dag (van 10.00 tot 16.00 evt met uitloop borreltijd ;P) volledige uitleg over deze techniek en zullen wij deze toepassen op een plaatje zilver of op een sieraad/object wat je van te voren gemaakt hebt (er mag gewoon aan gesoldeerd zijn! evt stenen naderhand zetten).

Alle informatie valt na te lezen in een reader die je krijgt en het is ook mogelijk om de gebruikte gereedschappen direct aan te schaffen. (Agaatbruneersteen, koper plaat om te walsen)

Fijngoud (in grenailles oid) kan ook in het atelier gekocht worden tegen een kleine meerprijs, het is dus voordeliger dit zelf mee te nemen. Mij lijkt 2 gram handig om minimaal mee te beginnen. Aangezien het walsen tijd kost en het niet uit maakt of je dan 1, 2 of 5 gram hanteerd zou ik kiezen voor zo veel mogelijk.

De kosten bedragen 190 euro inclusief plaatje zilver, lunch, afsluitend drankje en hapje.

Exclusief Fijn goud (evt te koop tegen kleine meer prijs in het atelier) en gereedschap en hulpmiddelen. Koperplaat en agaatbruneerstaal wat we tijdens de les gebruiken, Kan evt na de les aangekocht worden en kost 45 euro. (Je kunt pinnen in het atelier)

Diverse KNOCKERS bewerkt met de versieringstechniek Granuleren.

Diverse KNOCKERS bewerkt met de versieringstechniek Granuleren.